Begin Fietsverhuur Wandelen B&B

Fietsvakanties

Fotogalerie

Commentaar

Wandelen

B&B

Onze fietsvakanties:

8 DAGEN MTB met ontbijt:

Je wordt afgehaald op de vlieghaven in Malaga en je verblijft in B&B Lasnavillasmm.
Elke dag vertrek je met de fiets om Montefrio en omgeving te verkennen.
De MTBs staan klaar, met helm, reparatieset etc, om de uitdagende zandwegen te verkennen. Je rijdt op GPS en/of routebeschrijving of je neemt Marc mee als begeleider.
Na een pittige fietsweek brengen we je terug naar de vlieghaven.
MEER INFORMATIE

8 DAGEN RACEFIETS met ontbijt:

Je kan prachtige toeren maken met de koersfiets. Een racefiets op maat staat voor je klaar met look pedalen. Helm, drinkbus, reparatieset enz zijn voorzien. Je wordt afgehaald en teruggebracht naar de luchthaven. De toeren zijn in de omgeving van Montefrio. Een heuvelachtigge streek met rustige wegen en soms zware beklimmingen. Voor enkele uitstappen is er vervoer met de wagen voorzien.
MEER INFORMATIE

7 DAGEN TREKTOCHT MTB >300 km onverhard:

Voor de geoefende mountainbiker hebben we de Ruta Washington Irving : een trektocht van Antequera naar Granada over voornamelijk onverharde wegen en paden. Je verblijft in verschillende hotels en B&B's, je bagage wordt voor je vervoerd. Verplaatsing luchthaven inbegrepen. Fietshuur inclusief. Begeleiding mogelijk.
MEER INFORMATIE

E-bike toer door de olijfgaarden van AndalusiŽ:

Een prachtige tocht door de olijfgaarden, fiets door het niet toeristische binnenland van AndalusiŽ. Je verblijft in verschillende hotels en B&B's, je bagage wordt voor je vervoerd. Verplaatsing luchthaven inbegrepen. Fietshuur inclusief. Ebike op aanvraag.
MEER INFORMATIE


Je kan altijd komen fietsen op de manier die je zelf verkiest, vb door MTB en racefiets te combineren of af te wisselen met leuke wandelingen.
In al onze fietsvakanties is de huur van de fiets inbegrepen. Jullie mogen je eigen fiets meebrengen.